U bevindt zich hier: > Service
Service

Service

De service van Expo Management reikt verder dan alleen het samenbrengen van exposanten en bezoekers op een beursvloer. Ook voor standbouw en standinrichting kunt u bij ons terecht. Wij beschikken over een ruim assortiment van materialen in uiteenlopende stijlen, die u eindeloos kunt combineren.

Neemt u deel aan één van onze beurzen?
Laat zien wie u bent! U presenteert uw bedrijf op een beurs; uw wilt zich onderscheiden. Uw bedrijfsidentiteit moet hierbij centraal staan. Immers; u investeert niet voor niets in een mooi bedrijfslogo en dure reclamecampagnes. Uw stand is uw visitekaartje. Laat u daarom inspireren door de mogelijkheden die Expo Management u biedt. Tegen gunstige prijzen kunt u door ons een meer dan complete stand laten verzorgen. Heeft u specifieke wensen? Neemt u dan contact met ons op, wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Organiseert u zelf een evenement?
In dat geval zijn wij u ook graag van dienst. Van elektra- en watervoorzieningen, tot standbouw en catering, wij regelen het voor u. Daarnaast kunnen wij u ook uitstekend ondersteunen in de algehele organisatie van het evenement of beurs. Neemt u contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek en een offerte op maat.

Buitenreclame van Expo Management
U heeft ze vast al eens langs de weg zien staan; de reclame-aanhangers van Expo Management. Vaak wordt deze effectieve manier van reclamemaken ingezet voor onze eigen beurzen en evenementen. Maar de wagens worden ook verhuurd. Ze zijn in verschillende formaten beschikbaar voor spandoeken van 6 tot zelfs 30 vierkante meter! Klik hier voor meer informatie.

REALISATIE: LUCAS IT B.V.